Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Open Dag Hockey Vereniging Assen

Vanwege het koude weer en het afgelasten van alle jeugdwedstrijden, heeft de open dag van 17 maart jl. helaas geen doorgang kunnen vinden. Daarom wordt op zaterdag 7 april 2018 opnieuw een open dag georganiseerd. Jong en oud kan kennismaken met de club en de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey.
Datum: zaterdag 7 april 2018
Tijd: 09.00 – 16.30 uur
Locatie: Mien Ruysweg 3 in Assen
Programma
Tijdens de open dag zijn er veel vrijwilligers aanwezig die je iets kunnen vertellen over de sport en over de club. De open dag is een unieke kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Je kunt plaatsnemen op de tribune om een competitiewedstrijd te kijken of meedoen met één van de clinics. Kom dus in sportkleding en doe mee!
Clinics
09.15 – 10.15 uur t/m 7 jaar
14.30 – 15.30 uur vanaf 8 jaar
15.30 -16.30 uur vanaf 10 jaar
Over HVA
HVA is opgericht in 1919 en is de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. In het voorjaar van 2014 is de club verhuisd naar een nieuwe locatie waar een modern clubhuis is gebouwd en drie hockeyvelden zijn aangelegd. De verhuizing naar de nieuwe locatie past bij de ambitie van de Asser vereniging om te groeien en inspanningen van de gemeente Assen om te investeren in sportieve en gezonde jeugd in een groeiende gemeente. HVA telt op dit moment 600 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen.
Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl