Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Foto’s TRUCKSTAR 2016..

Het was een mooi en gezellig weekend, met vele vrachtwagens uit binnen- en buitenland, onder het genot van eten en drinken. Maar liefst 55.000 bezoekers hebben volgens de organisatie het evenement bezocht. Dat zijn er 2.000 meer dan het jaar ervoor. Op het evenement waren ruim 2.200 trucks uit heel Europa afgekomen. Hierbij waren enkele bijzondere exemplaren die acte de présence gaven op de paddock en tijdens de verschillende shows.

Het massaal toegestroomde publiek kon zich te goed doen aan de vele verschillende eetgelegenheden en vele kraampjes waar men op zoek kon naar onderdelen, merchandise en veel meer.

Een van de hoogtepunten van het festival was de demonstratie van “Indian Pete” met zijn Peterbilt JetTruck.

 

053

 

Na het festival is er altijd de bij het grote publiek bekende “uittocht” die vergezeld gaat van veel verlichting, toeterende trucks, en chauffeurs die zichtbaar genieten van de aandacht van de mensen langs de wegen. Tijdens deze uittocht veroorzaakten de vertrekkende vrachtwagens een file van 6 kilometer richting het zuiden van het land.

Op naar volgend jaar voor weer een mooi weekend TRUCKSTAR Festival !

Hierbij vind u een impressie van het afgelopen TRUCKSTAR Festival 2016.