Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Spectaculaire line-up SuperCar Sunday TT Circuit..

Komende zondag is het op het TT Circuit van Assen een walhalla voor de liefhebbers van exclusieve auto´s, Supercars en Hypercars. De derde editie in Assen staat bol van verrassingen met meer dan 500 exclusieve auto´s. Meerdere LaFerrari´s. Porsche 918´s en McLaren P1´s, met andere woorden ook `the Holy trinity´is meerdere malen aanwezig !

Louwman neemt meerdere McLaren´s mee, waaronder ook een P1. Naast meerdere aanwezige Koenigseggs (o.a. een oranje CCXR en een 1400 pk sterke bordeaux rode Agera R), Afrojack’s Aventador SV, de Bentley Bentayga in Gumball 3000 stijl, komen ook de Gumball 3000 Brabus B6000, de Chrome 458, de S500 cabrio naar het TT Circuit in Assen. Tevens aanwezig zijn de reeds bekend gemaakte auto’s zoals o.a. de Jaguar XJR-5, Ferrari F40, de Bugatti WRC en nog een aantal andere auto’s.

Verder zijn er ook 2 AMG SLS GT3’s, 2 AMG SLS Black Series, de 599 Aperta, de 512 TDF, een Lamborghini Aventador Pirelli Editions & Aventador 50th Anni, de Ferrari 430 16m, de Carrera GT, een Porsche GT3 RS, de nieuwe Lamborghini Huracan Spyder, en nog veel meer andere exotische Supercars te bewonderen.

Als klap op de vuurpijl komt Team Galag met de veelbesproken Batmobile, een bizarre creatie met Lamborghini V10 motor naar deze dag !

SuperCar Sunday is een initiatief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee en zal wederom als side-event worden gepresenteerd naast het bekende event Viva Italia. Bezoekers van SuperCar Sunday hebben ook toegang tot Viva Italia. Voor dit evenement zullen de merkenclubs vele honderden auto’s meenemen, waaronder de Lamborghini Club Nederland, de Ferrari Owners Club Nederland, en de grootste Alfa Romeo Club SCARB.

Hotlap Sessions: De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het TT Circuit. Geniet van brullende motoren tijdens de speciale Hotlap-sessie’s.

Tickets voor het evenement (inclusief Viva Italia) kosten € 25,- per persoon aan de kassa. In de voorverkoop krijgt men korting van € 5,- ! Kinderen tot en met 5 jaar hebben GRATIS toegang. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar krijgen voor € 5,- toegang tot het evenement. Parkeren kost € 5,-

Klik hier voor meer informatie over het evenement en tickets