Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Pinksterzondag 9 juni: Paddock Porsche op TT Circuit Assen

Op pinksterzondag 9 juni komt Paddock Porsche weer op de kalender en opnieuw powered by Porsche Centrum Groningen. Ook in 2019 zal Paddock Porsche plaats vinden naast het bekende Vredestein Super Car Sunday. Tijdens Paddock Porsche kun je genieten van honderden Porsches van allerlei types en bouwjaren. Je kunt met je eigen Porsche rijden op het circuit tijdens Tracktime en de Parade of meedoen aan het Porsche Concours. En je kunt vanuit Porsche Centrum Groningen de mooiste Porsches verwachten, uit heden en verleden! Porsche Centrum Groningen nodigt alle Porsche rijders van Nederland uit voor dit mooiste Porsche feest van het jaar. Zolang de voorraad strekt kunnen per Porsche 2 gratis kaarten worden aangevraagd.

 Club-paddock

Er is plaats voor circa 750 Porsches op de speciale Porsche-Paddock. Op de paddock worden de Porsches geshowd door verschillende clubs  en particuliere bezitters.

Porsche Concours
Tijdens het Porsche Concours wordt de hoofdprijs uitgereikt aan de meest bijzondere aanwezige Porsches. Naast de inzendingen zullen deskundige scouts ter plaatse de Porsches op meerdere punten beoordelen en eventuele genomineerden verzoeken tot deelname. Er wordt gekeken naar prestatie, presentatie en originaliteit. Uit alle winnaars wordt uiteindelijk de grote winnaar gekozen, deze ontvangt prachtige prijzen en mag de Best of Porsche mee naar huis nemen.

Tracktime

Ook biedt Paddock Porsche een unieke kans aan om het circuit en je auto te leren kennen tijdens TrackTime. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop) kan je je 20 minuten begeven op de baan van het TT Circuit.

Maar er is meer:

  • Maak een proefrit in een van de Porsche’s van Porsche Centrum Groningen.
    • Of houdt u van lekker eten en bijkletsen met Porsche rijders? Dan is het Porsche dorp wellicht iets voor u. Dit dorp kenmerkt zich door gezellige standjes, terras, podium met entertainment en wedstrijden en een heuse Porsche Escape-room.

Aanmelden
Porsche Centrum Groningen nodigt u met uw Porsche speciaal uit voor dit evenement. Schrijf u via de website in en ontvang uw Paddock-kaarten en parkeerkaartje gratis!

Praktische informatie

Het evenement is voor bezoekers geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Tickets voor het evenement (inclusief Vredestein Super Car Sunday) kosten €25,- aan de deur of in de online shop op de dag van het evenement. In de voorverkoop kosten tickets €20,-, tot 2 weken voor het evenement. In de laatste 2 weken voor het evenement, kost een entreeticket €22,50. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 12 jaar krijgen voor €10,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €6,- in de voorverkoop. Ter plaatse kost een parkeerkaart €8,-.

 

Meer informatie is te verkrijgen op de website www.paddock911.nl. Telefonisch is de organisatie bereikbaar via 088-0402402 of per e-mail via info@402automotive.com