Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Nomineer Asser sporters voor Sportgala Drenthe!

In 2017 zijn er weer vele Drentse topsporters en ploegen die een belangrijke presentatie hebben geleverd. Ook in Assen! De gemeente Assen roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem/haar kans moeten maken op de titel Drentse sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar 2017.

Nomineer Asser sporters!

Iedereen kan Asser sporters die een knappe prestatie hebben geleverd, nomineren voor het Drentse Sportgala. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit school, (sport)vereniging, vriendenkring of bijvoorbeeld familie. Ten tijde van de geleverde sportprestatie moet de gekandideerde woonachtig zijn geweest in de gemeente Assen. Kandidaten kunnen tot en met woensdag 7 februari aangemeld worden via het online inschrijfformulier.  

Als alle aanmeldingen binnen zijn, nomineert een Asser jury vervolgens in iedere categorie één sporter of sportploeg voor het Sportgala Drenthe.

Sportgala Drenthe

Iedere Drentse gemeente kan per categorie één genomineerde aandragen voor het Sportgala Drenthe. Uiteindelijk zijn er dan twaalf genomineerden in iedere categorie. Ook dit jaar kan het publiek op alle genomineerden stemmen. De stembussen van het sportgala zijn geopend van vrijdag 23 t/m zondag 25 februari. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala op maandag 12 maart in theater de Tamboer in Hoogeveen.

Kijk voor meer informatie over het sportgala op www.sportgaladrenthe.nl(externe link)

Kandidaten aanmelden

Kent u een Asser sporter die een knappe prestatie heeft geleverd? Vul dan het aanmeldformulier in.

Let op! Als de kandidaat die u opgeeft door de gemeente Assen wordt voorgedragen voor het Sportgala, dan hebben wij uiterlijk 9 februari een foto van minimaal 1 MB nodig van uw kandidaat. Houd er dus rekening dat u enkele foto’s paraat hebt!

LogoSportgalaDrenthe2015