Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Wordt het weer Rossi-weekend tijdens de MOTUL TT ASSEN ?

Vele fans kijken uit naar het aankomend weekend. Dan is het tijd voor de MOTUL TT ASSEN 2016. Kijkend naar het eerste deel van het seizoen kan niet anders gezegd worden dan dat het nu al spannend is in de MotoGP.

Worden de vele bezoekers ook dit jaar weer getrakteerd op een superspannende race met o.a. Valentino Rossi in de hoofdrol ? De italiaan heeft ook in Assen, zoals op de vele circuits in de wereld, een groot aantal fans die vol verwachting uitkijken naar het raceweekend op Assen. Rossi ziet Assen als een van zijn favoriete circuits. De lay-out van het TT Circuit is uitdagend, en biedt meerdere mogelijkheden om in te halen.

Ook tijdens de MOTUL TT ASSEN is er uiteraard een ROSSI-tribune. Deze is gevuld met 1176 fans die de gele kleur zullen uitdragen. Het afgelopen jaar deed Rossi hier de harten van de vele fans smelten dus tijd voor hun te maken en hun op eigen wijze te bedanken voor hun steun.

Klik hier voor tickets !