Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Kaspersky Lab haalt SCUDERIA FERRARI FORMULE 1 van Vettel naar GAMMA Racing Day

Als trotse sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1 team haalt Kaspersky Lab op 18 en 19 augustus de Formule 1-bolide van Sebastian Vettel naar Nederland. Bezoekers van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa kunnen de Formule 1-auto van de viervoudig wereldkampioen van dichtbij bewonderen en hun eigen rondjes rijden in de Ferrari Virtual Academy Simulator.

 Harco Enting, General Manager Kaspersky Lab Benelux: “Wij zijn blij met de kans die GAMMA Racing Day ons biedt om Kaspersky Lab in de schijnwerpers te zetten en het belang van (IT-) beveiliging voor de motorsport te onderstrepen. Als Official Sponsor van het Scuderia Ferrari-team kunnen wij op het evenement in Assen laten zien dat goede beveiliging ook in de Formule 1-wereld cruciaal is. Kaspersky Lab sponsort Scuderia Ferrari omdat we goed bij elkaar passen. Beide partijen behoren tot de absolute top op hun vakgebied. Dat uit zich in superieure prestaties, technische hoogstandjes en optimale betrouwbaarheid. Wij zijn er dan ook trots op dat we de Ferrari F1 display car en twee race simulators naar Assen hebben kunnen halen om dit te demonstreren.”

 Iedere bezoeker van de GAMMA Racing Day paddock is welkom in het Kaspersky Lab Scuderia Ferrari Formule 1-paviljoen om in de speciale ‘photo booth’ vereeuwigd  te worden met de auto of om plaats te nemen in één van de twee simulatoren. Hierbij zijn exclusieve Ferrari prijzen te winnen.