Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Spectaculaire races tijdens Formido Finaleraces

In het weekend van 22 en 23 oktober aanstaande worden er op het TT Circuit van Assen de FORMIDO Finaleraces gehouden. De coureurs van de Supercar Challenge powered by Pirelli rijden dan de laatste races van het seizoen 2016 en de kampioenen zullen hier gekroond worden. Spectaculaire races met dikke GT bolides en een groep zeer aan elkaar gewaagde toerwagens, welke ervoor zorgen dat de spanning te snijden is tot aan de finishvlag. Daarnaast zijn er races van de nieuwe TCR BeNeLux klasse, gelijkwaardige toerwagens waar jonge beloftes zich meten met rijders met naam en faam en er zijn races met historische bolides van de PCI – NK GTTC.

scc-2

Op zondag 23 oktober zijn er naast de races die u gratis kunt bezichtigen ook diverse (kinder)activiteiten te ondernemen op de gratis familie paddock. Denk aan springkussens voor de allerkleinsten, een heuse stormbaan van 50 meter, een kinder-kartbaan, schminken en iedereen kan op de foto met de mooie Formido girls. Ook aan muzikale entertainment is gedacht en zal er een brassband rondgaan over de paddock. In het pauzeprogramma verzorgen de Drentse Volkszanger Jannes en de jonge Thomas Berge live optredens vanaf het podium. Deze activiteiten, de live muziek en de races zorgen er samen voor dat  de Formido Finaleraces een zeer geschikt dagje uit is voor het hele gezin.

De tribunes en de familie paddock waar de activiteiten zich bevinden zijn gratis toegankelijk, u kunt hiervoor tickets downloaden door hier te klikken. Wilt u ook een kijkje nemen bij de raceteams op de race paddock en deelnemen aan de gridwalk, dan kunt u aan de kassa van het circuit een kaartje kopen voor slechts € 10,00 (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de race paddock). Meer informatie over de Formido Finaleraces kunt u vinden op de website www.finaleraces.nl waar u ook al vooraf uw tickets voor de racepaddock kunt bestellen.