Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Dit weekend: Driedaagse familiekermis aan de Baggelhuizerplas

Assen heeft er naast de traditionele paaskermis en TT kermis een derde kermis bij. Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september, het laatste weekend van de zomervakantie, staat er een grote familiekermis langs het strand van de Baggelhuizerplas.

De kermis, georganiseerd door Kermis Buro Willy Seggers uit Assen en in opdracht van het Kastanje Festival, bestaat uit vele attracties voor zowel jong als oud. Kortom een kermis voor de hele familie. “Het is een familiekermis, dus we houden de prijzen ook laag, net zoals de consumpties”, aldus de organisatie van het Kastanje Festival.

Eerste keer in de historie
Het is voor het eerst in de historie dat er aan de Baggelhuizerplas een kermis wordt georganiseerd. Zweven door de lucht, rondjes draaien in de muziek express, racen in de mini-cars of draaien in een draaimolen? Kom dan naar de familiekermis tijdens het Kastanje Festival. Uiteraard is er nog veel meer te beleven!

Week vol activiteiten
De hele week staat in het teken van sport, spel, cultuur, muziek en theater. Zo vindt van maandag 27 t/m donderdag 30 augustus de traditionele Summerbreak plaats en zijn er op zaterdag 1 en zondag 2 september beachvolleybalwedstrijden.

Kastanje Festival
Op vrijdagavond 31 augustus, zaterdag 1 en zondag 2 september vindt voor de eerste keer het Kastanje Festival plaats. De zaterdag en zondag zijn voor het gehele gezin. Zo is er livemuziek, een familiekermis, kinderactiviteiten met o.a. clowns en springkussens, beachvolleybal en op zondag zelfs een vrijmarkt.

Qmusic The Party & Radio Continu Drive-In Show
Vrijdagavond komt Qmusic The Party inclusief het foute uur naar Assen! Op zaterdagavond geniet je van o.a. Lawineboys, Helemaal Hollands, Zware Jongens, Tesca en Burdy tijdens de Radio Continu Drive-In Show.

Voor Qmusic The Party en de Radio Continu Drive-In Show heb je een toegangsbewijs nodig. Deze koop je online via www.kastanjefestival.nl.