Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

De BaTTle of the Nations: dé seizoensafsluiter..

The Battle of the Nations in 2015.. Het was een groot succes. De afsluiter van het motorraceseizoen. Nog één keer ronkende motoren, supersnelle bochten, strijd op het scherpt van de snede. Het leverde prachtige wedstrijden op en veel meer. Wat te denken van een paddock vol activiteiten, live muziek, dj’s, demonstraties, een kinderplein met gigantische speeltoestellen, merkenclubs, heel veel classics, contests en een apart caféracergedeelte.

botn_cafe%e2%95%a0uracersEen dag waar voor jong en oud volop valt te beleven. Daarom kan de Battle in 2016 natuurlijk niet ontbreken. Op 16 oktober is het weer zover !

Dus kom genieten met het hele gezin van dit unieke evenement.. Tickets voor dit evenement kosten € 10,- p.p. voor alle tribunes en paddock en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het TT Circuit.

Hieronder vind u het tijdschema voor aankomend weekend.

 

WIN een caféracer ! Kijk onder het tijdschema voor meer informatie..

ttc-botn-programma_2016

WIN een caféracer !

racer

De verloting van de Cafe Racer is een initiatief van Caferaceronderdelen.nl

Loten kunnen uitsluitend via onderstaande adressen verkregen worden:
Motoport Hengelo
Huid en Staal Hengelo
Dutch on Wheels
Marcel Miller Kustom Upholstery
Dutch Caferacers

Verder zullen de loten verkrijgbaar zijn bij de loten-verkopers achter de hoofdtribune op hetTT Circuit Assen tijdens de Battle of the Nations.

Loten ook verkrijgbaar bij de loten-verkopers en bij de stand van Burnin’ Rubber op de paddock.

Redactie mede mogelijk gemaakt door TT Circuit Assen.