Alle foto’s zijn eigendom van Michel Hofkamp,©JOMI Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rechthebbende.

Heet weer drukt niet de pret tijdens Against Cancer dag op het TT Circuit Assen..

Het was warm, heel erg warm ! Maar voor de vele gezinnen was het vooral genieten. Genieten van de vele mooie en bijzondere auto’s, motoren, gezelligheid, en van elkaar. Even voor één dag “vergeten” dat het draait om een die ene vervelende ziekte.

Ruim 500 vrijwilligers maakten zich ondanks het warme weer hard voor een onvergetelijke dag voor de verschillende gezinnen met ieder hun eigen verhaal. Zo waren er onderdelen van de Koninklijke Landmacht, Brandweer, Politie, en veel andere partijen die de gezinnen alles lieten zien en waarbij mensen mee konden met bijvoorbeeld een poltiebus met gierende sirene’s, kon men met een heuse Dakar-truck mee op het defensieterrein, kon men met een politieboot echte actie beleven op het water, een rondvlucht maken met een helikopter rond het TT Circuit Assen, en waren er verschillende demo’s.

Ook was er voor jong en oud gezorgd voor voldoende drinken tijdens het hete weer, en waren er overheerlijke versnaperingen te verkrijgen bij de verschillende partners van Against Cancer. Tijdens de pauze gaf Thomas Berge acte de présence met verschillende opzwepende en uptempo nummers die goed ontvangen werd door het aanwezige publiek en kinderen. Uiteraard was ook Bikkel van de partij bij dit optreden.

Vele kinderen zochten verkoeling op de paddock bij een truck van de aanwezige brandweer die een waterspel hadden uitgelegd. Maar niet alleen de kinderen zochten verkoeling, ook ouders zochten de schaduw op om enigzins koel te blijven.

Na de pauze werd het programma hervat met het rondrijden van de verschillende kinderen en ouders in en op de vele exclusieve auto’s en motoren. De kinderen waren super enthousiast ! “Wow ! Wat vet !” was een reactie van een kind die net uit de aanwezige Lamborghini stapte.

Al met al een super geslaagde dag die zoals elk jaar met veel enthousiasme ontvangen wordt door de vele aanwezige bedrijven, ouders en belangrijkste; de kinderen.

Wil u meer weten over Against Cancer ? Klik dan hier voor meer informatie.

Hieronder vind u een impressie van de Against Cancer dag..

Foto’s: JOMI Photography